Oppskrifter

Oppskrifter med tørrfisk

Tørrfiskravioli

Ravioli med tørrfiskfyll er en selvfølgelig kombinasjon! Både pasta og tørrfisk er sentrale deler av det italienske kjøkkenet, så denne oppskriften er bellisimo!

Se oppskrift
Tørrfiskgryte med pesto

Tørrfiskgryte med pesto

Bacalao er en enkel gryte som praktisk talt lager seg selv. Prøv denne oppskriften med tørrfisk og pesto som bakes i stekeovnen, en spennende vri.

Se oppskrift
Tørrfisk med saltbakte mandelpoteter

Tørrfisk med saltbakte mandelpoteter

Denne oppskriften har mange komponenter som passer perfekt sammen. Stekt tørrfisk med urtedressing, poteter og grønnsaker er en smakfull kombinasjon.

Se oppskrift

Tørrfisksuppe med tørrfisk, bacon og chorizo

Denne tørrfisksuppen er krydret med bacon og chorizo, og er en smaksrik suppe som varmer. Dette er en oppskrift gjestene vil ha med seg hjem etter middag.

Se oppskrift

Tørrfisk med balsamicotomater

Tørrfisk er en fantastisk råvare og med godt tilbehør blir det en eksklusiv middag. Prøv denne oppskriften med mandelpotetpuré, ertepuré og balsamicotomater.

Se oppskrift

Oppskrifter med klippfisk

Portugisisk fiskegryte

En deilig, dampende gryte med torsk og råvarer inspirert av det portugisiske kjøkkenet, men denne oppskriften er raskere enn den tradisjonelle bacalaoen med klippfisk.

Se oppskrift

Kremet klippfisksuppe

Lag en god kremet fiskesuppe med blant annet klippfisk, løk, purre og kremfløte. Dette er en oppskrift med få ingredienser hvor du lager brødkrutongene selv.

Se oppskrift

Ovnsbakt bacalao med bacon

Ovnsbakt bacalao er oppskriften på en festrett som er så enkel at du like gjerne serverer den til hverdags. I denne formen ligger alle de deilige smakene du forbinder med bacalao.

Se oppskrift

Klippfisk med ris

Klippfisk er mye mer enn den tomatiserte bacalaoen vi kjenner best i Norge. Fra Brasil kommer oppskriften på denne spennende gryteretten med klippfisk og ris.

Se oppskrift